Dnevnik
|
petek, 3. maj 2019 ob 01:00 |
Številni mali pivovarji dosegajo večdesetodstotne stopnje rasti, njihov tržni delež pa se je povečal na tri odstotke. K razvoju kraft pivovarjev je pred tremi leti pripomogla država z razpolovitvijo trošarin. V zadnjem času so večje kraft pivovarne...
|
|
Lokalec.si
|
nedelja, 21. april 2019 ob 18:08 |
Ptujski Mestni trg je včeraj, na sicer velikonočno soboto, prvič letos zadišal po odličnih jedeh od blizu in...
|
|
Govori.se
|
četrtek, 18. april 2019 ob 06:50 |
V soboto, 20. aprila, bo na Mestnem trgu na Ptuju prvič v novi sezoni gostovala priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna. Gurmane bo kulinarična karavana razveseljevala med 10. in 21. uro,...
|
|
Dnevnik
|
četrtek, 11. april 2019 ob 07:30 |
Revolucionarni val, ki je zajel svet piva in žganih pijač, kot so džin, vinjak in viski, se širi tudi na sadna vina, predvsem jabolčnik ali cider, kot se je poangležilo kleno slovensko ime za nekoč najpogostejše pogonsko sredstvo za delo na...
|
|
Dnevnik
|
sreda, 3. april 2019 ob 22:40 |
Pivovarna Pelicon bo v sodelovanju z destilarno džina Bratinov v petek predstavila prvi kraft tonik iz naravnih sestavin hoppy tonic. Naravno pomeni, da je tonik narejen z naravnim kininom in esenco pomaranče, njegova posebnost pa je dodatek...
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 1. april 2019 ob 07:00 |
"Slej kot prej bomo zvarili tudi ležaka," smo se skozi zgodovino naše pivovarne odzivali na vprašanja temu stilu piva zvestih pivcev. In prišel je ta dan. Čisto tiho in neopazno je po mesecih...
|
|
zurnal24.si
|
sreda, 13. marec 2019 ob 18:50 |
V petek, 22. marca, se bo začela letošnja, sedma sezona Odprte kuhne na ljubljanskem Pogačarjevem trgu.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>
|